Over

Rik

Even voorstellen

Altijd opzoek naar een innovatieve en creatieve manier om de doelgroep te bereiken.

Ik ben 24 jaar en woon op het moment in het prachtige Bennekom. Op het moment ben ik student aan de HAN waar ik de opleiding Communicatie en Multimedia Design volg. Hier heb ik mijn creatieve geest weten te ontwikkelen. Steeds ben ik bezig naar het zoeken naar nieuwe manieren om een doelgroep te weten te bereiken. Dit doe ik door te bepalen welk product het beste bij de doelgroep past.

Vanaf kleins af aan was ik al creatief. Altijd in de weer met timmeren, blokken bouwen, tekenen, schilderen het kon me allemaal niet gek genoeg. Als ik maar mijn creativiteit kwijt kon. Ook op de middelbare school bleef deze drang naar creativiteit alleen werd deze gevormd tot een ander soort creativiteit. Dit werd meer gevormd naar een Economische creativiteit. Maar de drang om creatief bezig te zijn en te creëren bleef. Uiteindelijk had ik het voor me ik wilde voor een groot reclame bureau gaan werken waar ik campagnes zou gaan bedenken en creëren.

Vandaar dat ik de studie HBO communicatie ben gaan volgen aan de HAN. Echter had ik geen goed beeld van de studie ik wilde meer bezig zijn met het creëren van de producten. Vandaar dat ik hier vervolgens naar ben gaan zoeken. Het bleek dat ik dit kon vinden in de studie MBO Multimedia. Tijdens deze studie heb ik de basis geleerd van ontwerp technieken en het Adobe Design pakket. Deze studie heb ik binnen 2,5 jaar met succes afgerond wat mij uiteindelijk Media Vormgever (interactief) heeft gemaakt.

Om mijn skillset verder uit te breiden ben ik HBO Communicatie & Multimedia Design gaan studeren aan de HAN. Hier heb ik meer geleerd over de werkwijze van verschillende producties. Ik heb hier de ins en outs geleerd voor video producties, interactieve applicaties en game producties.

Op het moment ben ik 16 uur per week werkzaam bij Just Game It te Ede als Game Designer.